Skip to content Skip to navigation
Foodservice Community Scan

Foodservice Community is een uniek online platform voor de Belgische foodservicemarkt, dat de vele uitdagingen voor de foodservice professionals wil onderzoeken en benoemen en tegelijk praktische oplossingen aanbieden. Voor Foodservice Community is het delen van kennis een essentiële pijler. Vandaar dat de eerste Foodservice Community Scan werd voorgesteld.

Nationaal Foodservice Congres 2017

Tijdens Horeca Expo organiseert Foodservice Alliance op donderdag 23 november 2017 de negende editie van het Nationaal Foodservice Congres. Voor de eerste maal wordt het evenement in de namiddag gehouden.

Horeca Expo 2017

De vakbeurs Horeca Expo, het jaarlijkse trefpunt voor de Belgische horecasector en grootkeukens is aan haar 29ste editie toe. Deze wordt georganiseerd van zondag 19 tot en met donderdag 23 november 2017 in Flanders Expo te Gent.

Nationaal Foodservice Grossiers Rapport

Dat blijkt uit het Nationaal Foodservice Grossiers Rapport dat Foodservice Alliance eind september jongstleden bekend maakte. De wereld van foodservice zit nog steeds in een turbulente fase.

Anuga 2017

Anuga 2017 zal opnieuw de volledige 284.000 m² grote beursruimte van KölnMesse in beslag nemen. Circa 7.200 exposanten – waaronder een 200-tal Belgische ondernemingen zullen tijdens het event hun productaanbod, nieuwigheden en diensten aan het internationale vakpubliek voorstellen.
De volledige exposantendatabase kunt u raadplegen op de website van Anuga (www.anuga.com). Daar krijgt u diverse mogelijkheden om gericht standhouders op te zoeken, zodat u uw Anuga-bezoek grondig kan voorbereiden.